marți, 23 aprilie 2013

Personalizarea masinii prin stickere sau decaluri


Procesul de modificare a masinilor sau a altor vehicule poate sa nu faca referire doar la motor, la elemente de caroserie sau de interior ci si la modul in care este personalizat exteriorul. Bineinteles, nu ne referim aici doar la operatiuni de tuning profesional, la folosirea unor vopsele de tip perlat, sidefat ci si la  reconditionari a unor masini mai vechi. Se intampla astfel sa avem nevoie de anumite inscriptii ce trebuie amplasate in zona din spate a masinii, pe laterale, pe portiere sau in zona barii din fata - pentru a aduce respectiva masina cat mai aproape de ideea pe care am vizualizat-o (denumirea modelului, alte inscriptii), inspirandu-ne din alte exemple de acest tip. Decat sa folosim vopsea, lucru care ne poate lua mai mult timp, ne putem decide pentru a investi intr-o serie de obiecte promotionale de tipul materialelor autocolante. Acestea, realizate digital intr-un interval scurt de timp pot sa aduca o serie de beneficii. Sa vedem in randurile urmatoare cateva din aceste puncte forte :

- prin materiale promotionale personalizate puteti sa obtineti un aspect mai sportiv, un look mai apropiat de diversii concurenti la diverse competitii. Fie ca e vorba de logo-uri, dungi, modele tribale, grafice anime, acestea se pot lipi cu usurinta, aducand deseori un plus de valoare estetica.
- alteori se pot imprima dungi in patratele sau linii din diverse culori, ce sa traverseze masina de la un capat la celalalt (capota, plafon, portbagaj).
- pe internet exista o serie variata de modele care trebuie doar redimensionate; alteori insa, ele trebuie refacute, in format vectorial; trebuie sa luam in calcul dimensiunea exacta a acestor imagini.
- se pot realiza astfel de autocolante cu substrat transparent sau alb, fiind ulterior decupate.; modele pot sa fie colorate, albe sau negre.
- printre cei care mai apeleaza la aceste solutii de personalizare, oferite de diverse tipografii, se numera firme de taxi, diverse societati de transporturi auto, cluburi auto sau moto, asociatii, persoane fizice
- perioada rapida de procesare si tiparire este un beneficiu considerabil; instalarea de asemenea, nu va dura mult timp (nu uitat sa curatati in mod corespunzator suprafata pe care va lipitul autocolantul - fie ca e vorba de plastic sau metal).

Asadar, cu putina pregatire, urmand specificatiile firmei de tipar digital la care apelam, acordand atentia necesara designului si dimensiunilor corecte, se pot obtine materiale foarte satisfacatoare, la preturi deloc mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu