luni, 1 aprilie 2013

Puncte forte intr-un service auto


La fel cum inainte de venirea iernii si de-a lungul ei exista o serie de operatiuni care pot fi efectuate pentru a  pregati autoturismul pentru schimbarile meteorologice ce au loc, cat si pentru a realiza diferite reparatii si iesirea din sezonul rece trebuie sa implice apelarea la un service auto acreditat - in zona noastra, e vorba de Baia Mare - click aici pentru ofertele lunii la An-mar Impex. Pe langa asigurarile, impozitele si taxele necesare, ce trebuie reinnoite periodic, o masina trebuie sa respecte  anumite specificatii, venite din partea constructorului sau a mecanicului -  de exemplu, odata cu venirea lunilor de primavara, trecerea la temperaturi pozitive si topirea zapezii, poate sa insemne  inlocuirea obligatorie a anvelopelor vechi de iarna.  Aceste proceduri, alaturi de alte reparatii de vulcanizare, calibrari sau echilibrari, pot fi realizate intr-un interval relativ scurt, daca anterior au fost precedate de o programare telefonica.  


Pe langa acestea, se poate apela la verificari instalatii de aer conditionat (si incarcare), cat si eventuale reparatii, inlocuiri.

Tot pentru siguranta, nu trebuie ignorate operatiunile de geometrie a directiei 3D, ce e necesara periodic, in special datorita starii drumurilor din tara noastra.

Redresarea caroseriei, prin compartimentele de tinichigerie  este uneori un proces necesar, care poate schimba semnificativ aspectul masinii; ramanand tot la acest capitol, merita precizate  solutiile de vopsitorie Standox, extrem de apreciate.
Instalarea unui nou sistem audio, pana la inlocuiri mai complexe ale componentelor sistemului electric, prin utilizarea unei aparaturi specializate, este din nou ceva extrem de important.

Diagnoza, de asemenea, realizata la nivel computerizat cu testerul auto,  are un rol major in detectarea problemelor, intr-un timp scurt,  si un mod corect.

Toate operatiunile de mai sus pot insemna pentru multi soferi deplasarea in numeroase locuri, de-a lungul a catorva zile. Nu trebuie sa fie asa insa! Toate aceste ramuri pot fi abordate intr-un service auto ce opereaza la standarde inalta, avand o echipa experimentata .  Un astfel de service auto in orasul Baia Mare este An-mar Impex - situat la cateva minute de targul auto,  el ofera  o serie de facilitati tuturor clientilor ce ii trec pragul - convingeti-va pe site-ul lor www.anmar.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu